Konténeres sittszállítás


06/20-934-6354

Ahol már jártunk

Konténerrendelés Páty

Páty Pest megyében helyezkedik el, a falu szomszédságában, 4km-re helyezkedik el Biatorbágy, ahonnan könnyedén el lehet jutni Tatabányára illetve

Konténeres sittszállítás Diósd

Van fogalma arról, hogy mekkora mennyiségű sitt felhalmozódik egy egyszerű kis építkezés alkalmával? Ez a jelenség pedig egyáltalán nem megy

Konténer rendelés Érden

Telephelyünktől Érd pillanatok alatt megközelíthető, így a konténer rendelés Érd és körzetében pillanatok alatt teljesíthető!

Konténer rendelés 14. kerület

budapest-14-kerulet-terkepMagyarország egyedülálló fővárosa, Budapest hamar kiérdemelte a legnépesebb város titulusát, jelentős 1.7 millió lakosával. A lakosság gyarapodásának rohamléptével együtt fejlődött Budapest ipara, melyek összesen eredményezték a sittszállítás és lomtalanítás irányába mutatkozó érdeklődések növekedését.
Budapest a kezdeti 10 kerületre oszlott, melyeket római számmal jelöltek. Elmúlt években a kerületek száma elérte a 23-at.
Természetesen, mint minden város esetében, kifejezetten fővárosunk esetén szükséges a konténerrendelés, így ha felújítás során keletkezett építési törmeléket szeretné elszállíttatni ránk, számíthat!

Budapest XIV. kerület (Zugló):

 • Teljes népesség: 124.956 fő
 • Népsűrűség: 6620 fő/km2
 • Irányítószám: 1141-1149

Budapest 14. kerülete a VI., VII., VIII., XIII., IV., XV., XVI illetve X. kerületekkel szomszédos és Törökőr, Városliget, Nagyzugló, Kiszugló, Rákosfalva, Herminamező, Alsórákos és Istvánmező egy része tartozik hozzá.

Amit elszállítunk konténerrel a 14. kerületből:

Fontos úgy megpakolni a konténert, hogy az csak homogén lomot tartalmazzon:

 • inert
 • zöld hulladék
 • vegyes

Az inert szemét nem más, mint a nem elbomló és nem oldódó anyag, azaz nem lép kémiai reakcióba a környezetében lévő anyagokkal.
Pl.: tégla, beton, cserép és föld

A zöld hulladék a házvezetés és telkünk növényi lomja, melyet, ha nem otthon tartunk kordában akkor felelősen gondoskodni kell az optimális szemételszállítás logisztikájáról.
Pl.: növényi hulladék és gallyak

A vegyes hulladék az otthoni szeméthez igen hasonló, éppen ezért elkülönítendő a többi szeméttől.
Pl.: Felújítás közben keletkező sitt összekeverése háztartási hulladékkal vagy egyéb lebomló szerves hulladékkal.

Így rendelhetsz konténert Zugló körzetéből

 1. A megrendeléshez szükség lesz a konténer méretének meghatározására.
 2. A sittszállítást és konténer rendelést az alábbi konténer méretekkel tudjuk biztosítani: 1 m3, 4 3, 73, 10 3, 20 3.
 3. Ha sikerült felmérni a megfelelő konténer méretet, akkor nincs más hátra, mint elérhetőségeink egyikén felvenni velünk a kapcsolatot!
 4. Átlagosan 2-3 óra alatt teljesítjük a konténerrendelést!
 5. FONTOS a konténernek egy optimális lerakó helyet találni, hogy az megközelíthető legyen, valamint a forgalmat se korlátozza a szabad mozgásban.
 6. Egyeztetett időpontban a megpakolt konténerért megyünk, majd biztonságosan elszállítjuk.
7-10m3-es konténerhez4m3 törmelékhez
7-10m3 szemét-lom esetén