Konténeres sittszállítás


06/20-934-6354

Ahol már jártunk

Konténerrendelés Páty

Páty Pest megyében helyezkedik el, a falu szomszédságában, 4km-re helyezkedik el Biatorbágy, ahonnan könnyedén el lehet jutni Tatabányára illetve

Konténeres sittszállítás Diósd

Van fogalma arról, hogy mekkora mennyiségű sitt felhalmozódik egy egyszerű kis építkezés alkalmával? Ez a jelenség pedig egyáltalán nem megy

Konténer rendelés Érden

Telephelyünktől Érd pillanatok alatt megközelíthető, így a konténer rendelés Érd és körzetében pillanatok alatt teljesíthető!

Konténer rendelés 17. kerület

budapest-17-kerulet-terkepMagyarország egyedülálló fővárosa, Budapest hamar kiérdemelte a legnépesebb város titulusát, jelentős 1.7 millió lakosával. A lakosság gyarapodásának rohamléptével együtt fejlődött Budapest ipara, melyek összesen eredményezték a sittszállítás és lomtalanítás irányába mutatkozó érdeklődések növekedését.
Budapest a kezdeti 10 kerületre oszlott, melyeket római számmal jelöltek. Elmúlt években a kerületek száma elérte a 23-at.

Természetesen, mint minden város esetében, kifejezetten fővárosunk esetén szükséges a konténerrendelés, így ha felújítás során keletkezett építési törmeléket szeretné elszállíttatni ránk, számíthat!

Budapest XVII. kerület (Rákosmente):

 • Teljes népesség: 87.569 fő
 • Népsűrűség: 1525 fő/km2
 • Irányítószám: 1171-1174

Budapest 17. kerülete a XVI., X. illetve XVIII. kerületekkel szomszédos, melyhez az alábbi részek tartoznak:
Rákoshegy, Rákoskeresztúr, Akadémiaújtelep és Régiakadémiatelep, Madárdomb, Rákoscsaba, Rákoscsaba-Újtelep, Rákoskert és Rákosliget.

A következő lom fajtákat áll módunkban elszállítani a 17. kerület területéről:
Fontos úgy megtölteni a konténert, hogy az csak homogén lomot tartalmazzon, nézzük meg, hogy hogyan történik ez a gyakorlatban:

 • inert
 • zöld hulladék
 • vegyes

Az inert hulladék nem más, mint a nem lebomló és nem oldódó anyag, azaz nem lép kémiai reakcióba a környezetében lévő anyagokkal.
Pl.: tégla, beton, cserép és föld

A zöld lom a háztartásunk és telkünk növényi lomja, melyet, ha nem saját magunk tartunk kordában, akkor felelősen gondoskodni kell az optimális szemételszállítás logisztikájáról.
Pl.: növényi hulladék és gallyak

A vegyes hulladék az otthoni szeméthez igen hasonló, éppen ezért elkülönítendő a többi szeméttől.
Ha szeretnéd segíteni a munkákat, akkor, kerüld a különböző hulladékok összekeverését.
Mit jelent ez a gyakorlatban: Felújítás közben keletkező sitt összekeverése háztartási hulladékkal vagy egyéb lebomló szerves hulladékkal.

Konténer bérlés lépései a 17. kerületben:

A megrendeléshez szükség lesz a konténer méretének meghatározására:

 1. A sittszállítást és konténer bérlést az alábbi konténer méretekkel tudjuk biztosítani: 1m3, 4m3, 7m3, 10m3, 20m3.
 2. Ha sikerült felmérni a szükséges konténer méretet, akkor nincs más hátra, mint elérhetőségeink egyikén felvenni velünk a kapcsolatot!
 3. Átlagosan 2-3 óra alatt teljesítjük a konténer rendelést!
 4. FONTOS a konténernek egy megfelelő helyet kijelölni, hogy az hozzáférhető legyen valamint a személyautókat se akadályozza a szabad haladásban.
 5. Közösen kijelölt időpontban a megpakolt konténerért megyünk majd biztonságosan elszállítjuk.
7-10m3-es konténerhez4m3 törmelékhez
7-10m3 szemét-lom esetén