Konténeres sittszállítás


06/20-934-6354

Ahol már jártunk

Konténerrendelés Páty

Páty Pest megyében helyezkedik el, a falu szomszédságában, 4km-re helyezkedik el Biatorbágy, ahonnan könnyedén el lehet jutni Tatabányára illetve

Konténeres sittszállítás Diósd

Van fogalma arról, hogy mekkora mennyiségű sitt felhalmozódik egy egyszerű kis építkezés alkalmával? Ez a jelenség pedig egyáltalán nem megy

Konténer rendelés Érden

Telephelyünktől Érd pillanatok alatt megközelíthető, így a konténer rendelés Érd és körzetében pillanatok alatt teljesíthető!

Konténer rendelés Budaörsön

BudaorsA felhalmozott építési törmeléket könnyedén el tudjuk helyezni fém konténer segítségével, melyet rövid határidővel kiszállítunk

Nem túl szívderítő látvány minden nap arra ébredni ,hogy amikor kilépünk az ajtónkon és vetünk egy pillantást az udvarunkra, arra leszünk figyelmesek hogy még a cseresznyefa tövében is sitt törmelék van termőföld helyett és szinte már bukdácsolunk néhány  kupacok között. Jó nagy felfordulást és halmozott, építkezésből fakadó melléktermék borítja be portánk tájékát. Kicsit kezd már elegünk lenni ebből a kavalkádból, ideje helyre tenni a dolgokat. Kérdés, hogyan fogjuk elszállítani.
A válasz pofon egyszerű. Konténer rendelés Budaörs területén még aznap, pár órán belül. Ideje most már megszabadulnunk végleg a törmeléktől. Nem kell többet agyalnia és idegeskednie emiatt, bízza csak ránk a dolgot. El is szállítjuk a konténert, akár több napig ingyenes használat, különdíj ellenében. Ha konténerre van szüksége, hívjon bennünket bátran.Budaors

Mit érdemes tudni Budaörs városról?

Németül Wudersch, Pest megyei város, a Budakeszi járásban. Budapest vonzáskörzetéhez tartozik a fővárostól nyugati irányban.
Budaörs déli részén fut az M1 és az M7-es autópálya, de tömegközlekedési eszközökkel is el lehet ide, illetve innen jutni.

  • Népesség: 27655 fő
  • Budaörs területe: 23,59 km2
  • Népsűrűség: 1224,84 fő/km2

Történészek Budaörs nevét nagy valószínűség szerint egy Örs nevű Kabar törzstől szerezte. Ewrs néven említették egy 1236-os oklevélben.1282-ben már Kechkevvrs a település neve.

1935-ben nyitották meg Budaörsi repülőteret, a térség első polgári repterét.

A két világháború között felvirágzott az őszibarack termelés és kereskedelem, sok itt élő ember megélhetését biztosítva. A vasútállomás mellett épített hűtőházból szállították a gyümölcsöt Ausztriába, de szinte a világot ellátták. A háború utáni időszakban az autópályák átadásával felgyorsult a közlekedés a nyugat és a főváros között. A rendszerváltás után rohamos fejlődésnek indult Budaörs, amit a nyugat kapujának is említenek. Se szeri se száma az ide épült áruházaknak akár speciális, vagy multi kínálattal.

Ma Budaörs leggazdagabb települése az országnak.

A következő hulladék típusokat áll módunkban elszállítani Budaörs területéről:

Érdemes úgy megtölteni a konténert, hogy az csak homogén szemetet tartalmazzon.

Vizsgáljuk meg, hogy történik ez a mindennapokban:

  • inert
  • zöld hulladék
  • vegyes

Az inert szemét nem más, mint a nem lebomló és nem oldódó anyag, azaz nem lép kémiai reakcióba a környezetében lévő anyagokkal.
Pl.: tégla, beton, cserép és föld

A zöld lom a házvezetés és telkünk hulladéka, melyet, ha nem otthon kezelünk, akkor felelősen gondoskodni kell az elszállításáról.
Pl.: növényi hulladék és gallyak

A vegyes hulladék az otthoni szeméthez igen hasonló, éppen ezért elkülönítendő a többi szeméttől.

7-10m3-es konténerhez4m3 törmelékhez
7-10m3 szemét-lom esetén