Konténeres sittszállítás


06/20-934-6354

Ahol már jártunk

Konténerrendelés Páty

Páty Pest megyében helyezkedik el, a falu szomszédságában, 4km-re helyezkedik el Biatorbágy, ahonnan könnyedén el lehet jutni Tatabányára illetve

Konténeres sittszállítás Diósd

Van fogalma arról, hogy mekkora mennyiségű sitt felhalmozódik egy egyszerű kis építkezés alkalmával? Ez a jelenség pedig egyáltalán nem megy

Konténer rendelés Érden

Telephelyünktől Érd pillanatok alatt megközelíthető, így a konténer rendelés Érd és körzetében pillanatok alatt teljesíthető!

Konténer rendelés Érden

ErdEgy költöztetésnél vagy akár egy új lakás építésénél rengetek lim-lom és törmelék felgyülemlik, melytől szeretnénk megszabadulni minél előbb és nem a kertünket díszíteni vele hetekig, hónapokig.

Mivel be nem zsákolhatjuk őket, ahhoz túl nagy, a keletkezett sitt pedig egyből kiszakítaná a zsákokat., így hát kénytelen kelletlen más eszközhöz kell folyamodnunk. A  kukások sem fognak elszállítani, még akkor sem ha jattolnánk nekik. Konténer rendelés Érd és környékén, pár órán belül.

Erd

Miért is jó ez nekünk? Egyrészt nem kell bíbelődnünk a felgyülemlett építkezési melléktermékek elszállításával, ezt megteszi helyettünk a konténerszállító, másrészt a térfogat kapacitása többnyire elegendő egy egyszeri elfuvarozáshoz. Válasszon bennünket ha konténert szeretne.

7-10m3-es konténerhez4m3 törmelékhez
7-10m3 szemét-lom esetén