Konténeres sittszállítás


06/20-934-6354

Ahol már jártunk

Konténerrendelés Páty

Páty Pest megyében helyezkedik el, a falu szomszédságában, 4km-re helyezkedik el Biatorbágy, ahonnan könnyedén el lehet jutni Tatabányára illetve

Konténeres sittszállítás Diósd

Van fogalma arról, hogy mekkora mennyiségű sitt felhalmozódik egy egyszerű kis építkezés alkalmával? Ez a jelenség pedig egyáltalán nem megy

Konténer rendelés Érden

Telephelyünktől Érd pillanatok alatt megközelíthető, így a konténer rendelés Érd és körzetében pillanatok alatt teljesíthető!

Konténerrendelés Páty

Páty Pest megyében helyezkedik el, a falu szomszédságában, 4km-re helyezkedik el Biatorbágy, ahonnan könnyedén el lehet jutni Tatabányára illetve Budapestre.

kontenerrendeles-patyA népesség száma meghaladja a hétezer főt valamint a lakások száma körülbelül 2200-ra tehető. Páty népsűrűsége 180 fő / km2-re tehető, mely elég magasnak mondható.
A községben továbbá megtalálhatóak a mindennapi élethez nélkülözhetetlen intézmények, így helyet kapott egy szakközépiskola, egy általános iskola, két orvosi rendelő és két óvoda.

A következő hulladék típusokat áll módunkban elszállítani.

Fontos úgy megpakolni a konténert, hogy az csak homogén szemetet tartalmazzon.

Nézzünk meg, hogy történik ez a gyakorlatban

  • inert
  • zöld hulladék
  • vegyes

Az inert hulladék nem más, mint a nem elbomló és nem oldódó anyag, azaz nem lép kémiai reakcióba a környezetében lévő anyagokkal.

Pl.: tégla, beton, cserép és föld

A zöld lom a házvezetés és telkünk növényi lomja, melyet, ha nem saját magunk kezelünk, akkor gondoskodni kell az optimális szemételszállítás logisztikájáról..

Pl.: növényi hulladék és gallyak

A vegyes hulladék a háztartási szeméthez igen hasonló, éppen ezért elkülönítendő a többi szeméttől.

7-10m3-es konténerhez4m3 törmelékhez
7-10m3 szemét-lom esetén